The Diary of a Bookseller

Enhver bogelsker vil være glad for Shaun Bythells meget morsomme Diary of a Bookseller. Selv fandt jeg den i en lufthavnsboghandel og den fik mig til at le højt indtil flere gange på flyturen. Bythell bestyrer et antikvariat i Wigtown, Skotland, og skriver om bøgerne, butikkens ansatte og dens kunder, især de mest irriterende af dem. Kan varmt anbefales.

Butikkens hjemmeside:

https://www.the-bookshop.com/

Og et uddrag:

As I was sorting through the boxes from Haugh of Urr, I came across a copy of Collins French Phrasebook in a box. You really would have to be on the most abysmal holiday to find the following phrases useful:

‘Someone has fallen in the water.’
‘Can you make a splint?’
‘She has been run over.’
‘Help me carry him.’
‘I wish to be X-rayed.’
‘Leave me alone.’
‘I do not like this.’
‘The chambermaid never comes when I ring.’
‘I was here in 1940.’
‘Eleven hostages were shot here.'”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *